fredag den 13. januar 2012

Yndlingsfredag :o)

Ingen gak og gøjl i dag!

Her kommer praktisk og relevant information til folket!

Har været på handlen!

Først en tur i Body Shop:
En 'Body, room & linnen spritz', som dufter af vanille og tonka bønne (aner ikke hvad dælen det er!) og 'Wild rose hand cream' i to størrelser.

Herefter gik turen videre til Noa Noa - der var kommet et par støvler hjem til mig (med 60% - ja tak!):


Og så sku'  man da være noget af et skarn, hvis man ikke lige ku' finde en ting eller to, nu hvor der er 60% på alt i butikken.

Jeg travede biksen rundt nogle gange - man skal give sig god tid og kigge på det hele - flere gange!Fandt denne fine sag med pailletter, som jeg (indtil jeg igen får en passende størrelse) skal ha' på inden under min fine røde kjole.

Mor E insisterer på, at det udtales pai-letter. Jeg har gentagne gange forsøgt at forklare, at det er fransk og dobbelt 'l' bliver til et 'j'. But no go .... Damen er syerske inderst inde og har fået en streng sy-opdragelse hos Pii. Den kamp har jeg også tabt!

Det ville generelt klæde Noa Noa's designere, hvis de gad klappe nogle flere ærmer på deres kjoler.
Mine guns tåler i hvert fald ikke dagens lys - de ligner jo for dælen lårene på en bryggerhest ....

Har flere gange luret Mor E til at sy et lille ærme på - men hun er sgu så emsig og æstetisk artigt anlagt, at det er en kamp uden lige at overtale hende til at tråde maskinen.

Fandt denne top, som skal under den røde kjoles tvilling (jo jo, hvis man nu finder en model man kan li', så bliver den ganske ofte købt i alle de farver der er kommet hjem):Fandt også et par fancy strikgamacher - åh dem skal jeg rulle rundt i på sofaen, når der er casual fritid. Yipiiihhh :o)Så gik turen forbi Sushi Mania i Reberbanen. Vil principielt hellere ha' mad fra Sushi Sushi, men de har skidte p-forhold og kørelæreveninden siger, at man ikke mås parkere med et par små hjul oppe på cykelstien ...
Ku' vist godt ha' spist et par stykker mindre .... Meeeen, de gled jo ned :o)

Aaaarrrhhhh ...... Det har da nu været en meget dejlig fredag aften!

Bonusinfo til folket: hvis det er gode billeder I er efter - så tjek lige de andre blogge jeg reklamerer for her på siden.

Der er nogle begavede fotografer alle fire steder.

Især de to unge damer, Ida og Katrine er et par kreative mennesker - som gør mig glad, fordi jeg kender dem :o)

Ønsker jer alle en rigtig god weekend - lav lige det I helst vil!

1 kommentar:

  1. Man tager til Århus og ser Rytteriet i Musikhuset! Søndag løber man marathon i Østre Anlæg med....den eneste anden der gider!!

    SvarSlet