tirsdag den 10. januar 2012

Du lærer, hvad du lever

Hvis jeg lærer det jeg lever, hvorfor dælen bliver jeg så ikke hurtigere til at løbe???

Efter søndagens totale optur var jeg sikker på, at jeg skulle gentage successen - but nooooo.....
Var lige så langsom som altid... Blev i det mindste ikke væk denne gang - det var da altid noget.

Mens jeg løb der i gruppen med de andre, fik jeg for 47. gang øje på en anonym og unavngiven person (må blankt indrømme, at jeg ikke ved, hvad konen hedder), som insisterer på at løbe på tåspidserne - det ser usandsynligt tåbeligt ud!
Har den største lyst til at give hende et ordentlig los i røven efterfulgt af en ordre om for hevlede at løbe ordentligt!

Lever i lykkelig uvidenhed om min egen løbestil! Men vil til tid og evighed leve højt på, at min instruktør Karin en gang har sagt, at hun kunne se jeg var sprinter :o)
Karin er et godt menneske, der kan se igennem alt flæsket og de dårlige undskyldninger :o)

Fik efter løberiet set et afsnit af  'Årgang 0' og kan konstatere at formanden for Rotary i Aabenraa er i den heldige situation, at han da i hvert fald aldrig kommer til at døje med halsbetændelse....
Er ret sikker på, at hans hoved er monteret direkte på hans skuldre!

Én af de søde tv folk kunne måske også ha' sagt til apotekeren fra samme by, at modlys ikke just skjulte den fagre, lådne og besynderligt lange hårpragt på hans ører....

G'nat allesammen og sov godt :o)

1 kommentar:

  1. Sprinter ved jeg ikke om du er. Men din stil er god. Hvert fald når du løber. Du ser overlegen og tjekket ud. Hvert fald bagfra! Det er jo den eneste vinkel, jeg formår at se dig fra når vi mosler afsted sammen!

    SvarSlet