mandag den 23. januar 2012

Selvynk til én, tak!

Assår .... når man nu kun er sig selv og har to katte, der i bund og grund er flintrende ligeglade, bare der er mad i skålen. Så bliver man jo nødt til at lægge sig lidt i selen for at opnå en smule medlidenhed.

På job er der ingen, absolut ingen og her taler vi chefer, kollegaer, diverse fragtmænd og sagesløse kunder, som forlader receptionen uden at være det mindste i tvivl om, at jeg synger på absolut sidste vers!

Jeg lider ikke i stilhed! Er ikke en ydmyg sjæl, der glider stille og ubemærket forbi og går i et med tapetet. Gu' gør jeg ej! Der bliver ikke lagt skjul på host, snøft og en lille tåre i øjenkrogen.

Kollegaerne var søde, og lidt ligeglade og så lidt søde igen.
Reaktionerne gik fra den sædvanlige hovedrysten til "Pis nu hjem og lad være med at smitte os andre!"

Så ved endt arbejdsdag pissede jeg ud og hostede på 3/4 af madklubben til pizza og håndbold.
Sku' vel skamme sig lidt - men tænk, hvis man ku' trække én med sig ned, som man kunne lide sammen med? Ku' det måske ikke bare være lidt hyggeligt?
Jeg er så forkølet, forpint og besværet,
og det er så synd og så trist,
og jeg er så syg, som ingen har været –
siden jeg var det sidst.

Og jeg ligger i sengen og tænker kun på,
at jeg har det så vederstyggeligt,
og er så elendig og mishandlet, åh!
Og det er i grunden så hyggeligt.
(Piet Hein)

Nu vil jeg lave mig en kop te og håbe på Rasmus snart fletter næbbet (han er pt. på rundtur, hvor der tales med alle møblerne ...?).

G'nat onde verden og sov godt :o)

3 kommentarer:

  1. Stille eksistenser kan også blive forkølede! Skal over til den kommunale instans i dag og tale om min overførselsindkomst. Spørger lige om Kommunekemi ka svinge forbi TVA og ta dig med før din rigor mortis giver kattene et traume major!

    SvarSlet
  2. i guder .... jeg vidste ikke det var SÅ galt.. du har jo MANDE-influenza..... GOD bedring..... du har brug for dét.... RIP

    SvarSlet
  3. Aaaarrggghhhh - jeg kan ikke finde ud af at skrive kommentarer ...men NU har min svigerinde P - lært mig dét.....ha ha ha....

    SvarSlet