søndag den 4. marts 2012

Så kom vi ned på jorden igen

Går stadig her og er en smule teenageforelsket i min fredags aften - sender lige lidt løøøøv' ud i universet til Jeff, Kasper, Greg, Naomi og Lise for at have trukket mig med ud i den rigtige verden.

Søndag var det tilbage til det normale program; løbeklub, tur til Mou, tøjvask og fransk strygning og aftensmad hos Frida og hendes mor.

Vi var tre af sted på ruten i anlægget:

Jeg kunne ikke løbe på grund af mit hofteskred/frakturerede lårbensknogle og gik derfor ruten (læs: sad mest på bænkene).

Er så skide kampmullen over at jeg ikke kan løbe - hvad fanden sker der lige for det???
Har endelig lært noget, der kan minde om en løbslignende tilstand og så humper man rundt som en bovlam ko, fordi man sku' spille smart på høje hæle en hel nat? Odder!

En anden nægtede at løbe og den tredje truede med at kaste op og insisterede på at blive kørt hjem!

Efter en hurtig visit i Mou gik turen over til Frida og hendes mor.

Tanten hjalp med flasken. Fik lavet så meget kontakt mellem flasken og ungens drøbel at det meste af mælken kom op igen.
Fik naturligvis vinklet den unge dame således, at det hele løb ud over hende selv og ikke tantens Noa Noa outfit :o)

Moderen var pænt imponeret over min teknik!

Frida og Tante Mette mens det gik godt
 Og sådan røg vi så på sofistikeret vis fra champagne over til babygylp.

I morgen kalder hverdagen igen - nå ja, det kan vel ikke være boblevand og 'good times had by all' hele tiden :o)

2 kommentarer:

  1. Jeg vil godt tilkendegive at jeg NÆGTEDE at løbe... for hvis jeg havde spurtet afsted så havde jeg jo ikke kunne indånde ALLE vibrationerne og detaljerne fra FREDAGENS udskejelser - det er ikke HVER fredag at Tanten pøle-drikker Dom P... laver ridser i dansegulvet... og....ikke får søvn før klokken 03.00.... !!
    SÅ... "lir før løb" ... sådan har det ALTID været og VIL altid være...... Glæder mig allerede til første løbetur - efter Julies fest..... mon dér også er Dom P. ????

    SvarSlet
  2. Det er da godt at være med på din blog, men ville da hellere indgå i den festlige del, i stedet for at VÆRE den grå og triste hverdag. Men nogen skal selvfølgelig være det. Mærk kontaktfladen mellem hverdag og fest! Frida er da nulle. Du ligner et naturtalent udi surrogatamning. Mærk kontaktfladen mellem ungens drøbel og flasken. Velbekomme og god arbejdslyst. Tror sq jeg bliver hjemme!

    SvarSlet