søndag den 3. juni 2012

Jubel hos patentdirektoratet!

Som barn var jeg sikker på, at når man blev voksen, så kunne man gøre som det passede en.

Løgn!

Som voksen bliver man nemlig sendt ud og løbe søndag formiddag af voksenmoralen, der ligger og rasler i lommen på løbebukserne (tror sgu også den bor i badevægten?).

Nå, men efter som jeg jo absolut ingen viljestyrke har, så er jeg tvunget ud i diverse kreative påhit, der kan lokke mig igennem strabadserne.

Dagens løbetur blev således afviklet, fordi jeg vidste, der vankede en god gang nedvarmningssnak på en solrig bænk bagefter.

Den efterfølgende hadetjans med vask og strygning blev muliggjort ved hjælp af 3. sæson af Mad Men - det virker pænt godt :o)

Burde også gå Kvisten rundt med en våd klud - men det kan jeg heldigvis ikke, fordi jeg har været så kvik at lægge ny lak på neglene  :o)

Det her burde kunne sættes i produktion - måske jeg burde søge patent på mit system?

Og hvis Ulla Therkelsen så gad holde sin kæft med at "... som englænderne kalder 'the wobbly bridge', som er bygget af et dansk arkitektfirma!" SHUT UPPPP, kvindemenneske!!!  Du har sagt det 40 gange de sidste 30 sekunder!!!

2 kommentarer:

  1. Helt ærligt. Hvad sørensen skal man glo på Themsen iklædt Englands totale flotille i regnvejr for? Godt man ikke er dronning i Lille Britanien!

    SvarSlet
    Svar
    1. Nok er de vant til regn derovre, men alligevel? Det er sgu lidt synd. Godt de kan få god te og en battered sausage bagefter!

      Slet