onsdag den 20. juni 2012

Det tør jeg heller ikke

Nu, hvor vi så har etableret, at jeg er en skide bangebuks meget modig tiger, vil jeg gerne tilføje yderligere et par ting, som får mig til at græde en smule og kaste lidt op i min mund voksne mennesker med en normal livsslyst ikke bør bruge deres tid på:

Stå på rulleskøjter ...  Det er meget, meget farligt!

Jeg ville, uden pis, (i hvert fald i skrivende stund) hellere springe ud med faldskærm end stå på rulleskøjter.
De er megafarlige, de sataner. Man kan jo risikere at miste to fortænder og alt muligt!Jeg kommer heller aldrig til at tage til Lene Bjerre lagerudsalg igen, ever!
Det er simpelthen ikke for normale mennesker.

"Der er lagerudsalg! Vil du med?"
"Jo tak. Det lyder knagenfisme hyggeligt!"Først køes der i timevis (dameinteriørting er serious shit - kenderne møder op dagen i forvejen og sover i telt, udenfor, yes they do ...), i kulden, i små Frk. Fin sko.Da vi endelig stod foran døren var jeg så bundblåfrossen, at jeg hverken kunne mærke arme eller ben.

Umiddelbart indenfor døren i det forjættede land fik jeg stukket en sort affaldssæk i hænderne.
Eller det vil sige armene, for mine hænder var så frosne, at jeg ikke kunne præstere et simpelt fingergreb om sækken ...

Min hjerne var også så frossen, at jeg i den første halve time kun evnede at stå oprejst i en krog og glo tåget med sammenknebne øjne på alle damerne, der kastede sig rundt mellem pyntepuder, dækkeservietter og bordløbere med psykotiske ansigtsudtryk.
Sækken skulle i øvrigt bruges til at komme alle godterne i.

Suckerfejl #1: Bind knude derpå øjeblikkeligt, på sekundet, så snart man har kommet noget deri - ellers er der ingen, der holder sig for gode til at hugge fra den håbløse sucker, der ikke har lært knudetricket endnu ... De var kolde kællingerne, kolde!!!

Lovløse tilstande - lovløse tilstande, siger jeg jer!

Sneblind og halvlam vaklede jeg rundt i infernoet af 100 vanvittige damemennesker.
Sækken var krampagtigt klemt fast i den ene armhule og en lille pyntepude under den anden.

Havde lært af mine begynderfejl og havde forsøgt at stoppe den i sækken, men havde måttet opgive min mission, da fingergrebet stadig var sat ud af funktion.

"Uh! En fin brødkurv på øverste hylde. Najs!´"

Fik lænet mig ind over midterhylden og droppede pyntepuden ned derpå, så jeg kunne række efter brødkurven ...

Suckerfejl #2 ... Dorrit, dit sløve læs: hvis du lægger noget fra dig, adios pyntepude!

Bästissens søs kom ud med hestehalen i panden!

Der var også engang én, der brækkede armen. A'mar!

Det tør jeg aldrig igen!
1 kommentar:

  1. Du har vist også så rigeligt med LB interiør på Kvisten, så det er jo ikke en nævneværdig streg i regningen, at du ikke tør udsætte dig selv for det igen!

    SvarSlet