torsdag den 14. juni 2012

Neeeeeeeejjjjj!!!!

Har på fornemmeren, at Hybris eller Nemesis ikke tager det på den fede måde, når man kalder dem for dum ko, mæfikke, kagesyg og sådan .... hvilket jeg måske har gjort en smule hist og pist.

Har raget en sommer- (i ordets bredeste forstand) forkølelse til mig. Assår bare en lille en.

Men der plejer at ske en katastrofe, når jeg bliver forkølet.

Så jeg har lavet knæfald hele ugen og været ekstra omhyggelig med mine fadervor.

Har ikke hjulpet en skid!

Smagssansen er væk! Den blev væk et sted på omfartsvejen mellem Pandrup og Vadum ...Sidder alligevel som en idiot og siger fornøjet 'aaaahhhh', når jeg har taget en tår af den varme kaffe (?!).

Har lavet meget videnskabelige tests:

Resultat: jeg kan ikke smage en skid!

Ku' lige så godt ha' ædt af kattebakken her til aften.

Nu ville det ikke være så slemt at undvære smagssansen et par dage, hvis det ikke lige var fordi jeg skal på Sushi Sushi i morgen aften med job ... Verden er ond og grum og vil mig det ikke godt.

Hvis det ikke er de to sædvanlige damer, der har sparket mig i røven med en portugisisk træskostøvle, så er det sgu en de kender.

Ved det bare!


2 kommentarer:

  1. Nu er jeg ikke skuffet. Jeg er vred. På Hybbi og Nemmi. Det er ikke ok at de har fjernet dine smagsløg når du skal have sushi. De kommer fandeme aldrig med i vores løbeklub! Skal jeg være din stand-in?

    SvarSlet
  2. Til dem, der har bemærket billedet af The Hood, så er der ikke fotoshoppet, sådan ser der sq ud, der hvor Frk. Dahl bor og løber.

    SvarSlet