torsdag den 20. september 2012

Det kan undre mig

 • at jeg bliver ved med at blive lige rasende over, når folk ikke gider blinke af, når de skal dreje - BLINK, dit svin!!!!
 • at folk skal bruge alle banerne i rundkørslen, når de alligevel skal ud af første vej - ind i inderste, over yderste, ud af inderste igen og så retur i yderste for så lige at trække ind i inderste spor - WTF??? (må man godt det kørerlærer? Jeg bliver altså så aldeles rasende over det!) • at vi skal blive ved med at høre om Kates julekugler? Billedbladene er nogle idioter og skal blive hjemme med deres lortelinser, det kan vi hurtigt blive enige om, men endnu mere kan det undre mig, hvorfor konen overhovedet render rundt i bare kugler og hermelin (hun må sgu da vide, det er på eget ansvar, og at der ligger fotografer på ethvert hustag???)
 • at Ane Cortzen fra TV TV TV bliver ved med at se gul ud? (Ved godt jeg tidligere har brokket mig over blå folk - men really). Altså, jeg synes hun er alletiders - det er bare virkeligt sært! Anyhoo, tjek selv efter - jeg synes det er meget mystisk!
 • hvordan dælen jeg finder det der pengetræ/lotto-kupon med garanteret gevinst/sugar-daddy/eller andet acceptabelt betalingsmiddel, som kan få mig hen til den 1. oktober? (nederen bank på regelrytter-emsigheds-optur)


Til gengæld er jeg glad for:

 • at det ser ud til, at jeg når at komme mig over min ansigtssyge til lørdag aftens udskejelser
 • at mine seje stueboer sætter hidsige sedler op på fælles-opslagstavlen til de skide slapsvanse, der bor i vores ejendom (altså undtagen mig og Underbo, forstås) - stueboer FTW!!!
 • at jeg har været forudseende nok til at købe tømmermandspommesfrites til søndag, just in case
 • at min bank ikke længere skal bekymre sig over, hvordan de skal dække underskuddet på min budgetkonto ind (nederen bank på regelrytter-emsigheds-optur)...

5 kommentarer:

 1. FEDT! Det er ikke kun mig, der synes hun er sært gul. Herhjemme hedder hun dame-emil, altså når jeg snakker.

  SvarSlet
 2. nej det mås man ikke, søde Mette :) men det nytter ikke at bruge krudt på det, det giver kun forhøjet blodtryk og det der er værre :) næ, sig heller "pyt.... De kan jo ikke gøre for det... " med et stort smil :D

  SvarSlet
 3. Enig med rundkørsel kørsel... Hvor svært kan det være... Og blink da for fanden:)

  Ha' en dejlig weekend:)

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Dialyse...dialyse....dialyse... !

  SvarSlet