søndag den 19. februar 2012

For hevlede da osse!

Sidder og gumler på et par Panodil og er rullet ind i Mor E's varmepude.

Dagens løbetur resulterede i en gang hofteskred/dysplasi/detgørmeganaller i højre hofteknogle-etellerandetindeni.

Selve løbet gik ok. Der var både fuglekvidder og erantishav (hvis vi ser bort fra plørehelvedet i anlægget) - det var først da vi liiige skulle have en lille gåtur at min 'skade' sprang på mig.

Pisæv!!! Er en smule loren ved at kalde det en decideret løbeskade - føler mig ikke helt dygtig, tynd eller voksen nok endnu til at at kunne påberåbe mig titlen som 'løber'.

Men jeg har sgu ikke fået ondt af at sidde i sofaen og spise mini Oreos (som i øvrigt smagte fantastisk) - så lidt en løbeskade er det vel :o)

Havde samme 'lidelse' sidste vinter i mange, lange, dumme uger.
I skrivende stund husker jeg det som månedsvis!

Er der mon et mønster her, tænker den opmærksomme læser!

Ja, det ved jeg sgu da ikke - er jo kun vant til at have ondt i hovedet!
Hvis vi altså lige ser bort fra, at jeg har haft en 'smule' skinnebensbetændelse og en øm achillessene.

Sidste vinter spiste jeg vist Panodiler i rå mængder inden løb og var permanent indsmurt i Tigerbalsam (som min løbetræner Karin siger er lavet af tigre - det er den da ikke, vel? Snif .... Det dur sgu da ikke, når man er mor til to katte!).
Synes personligt Tigerbalsam dufter skønt - en smule af Jenka tyggegummi.
Men der bredte sig en kraftig odeur af Jenka tyggegummi i miles omkreds, så snart jeg var i nærheden.

Lige nu tror jeg ikke meget på, at jeg kommer med på en 5'er på tirsdag.
Monstro der er nogen, der lægger mærke til det, hvis jeg sniger mig med på begynderholdet?

Helt ærligt - er altså en smule sur - her prøver man at gøre noget godt for sig selv og har endelig lært noget der ligner løb (hvis det er mørkt og man kniber øjnene lidt i og ryster på hovedet, så det bliver svært at fokusere) og så kan man som resultat deraf få lov til at krabbe rundt som en bovlam ko!

En hel masse øv med øv på.

Krabber lige ud og tjekker om der er flere Oreos ... Godnat!

6 kommentarer:

 1. Ring til Mor n E.mesis og få et godt råd! Sådan et er jeg sikker på, hun har til dig! Ikke at det hjælper. Og din erfaring viser jo med al tydelighed, at det vil være fornuftigt at al gang foreGÅR i løb!

  SvarSlet
 2. Kære Mette, jeg er ret sikker på at du har fået en lille springhofte. Du skal holde dig i ro til smerten går over. LAD VÆRE MED AT LØBE MERE, så gør du det bare værre og det kan tage et halvt år om at gå væk (taler af erfaring)
  TEST:Stå med siden til et bord, med den hofte du har ondt i, væk fra bordet. Støt på de yderste ben og kryds det andet ben ind over og foran i strakt tilstand. Støt med hånden på bordet, mens du langtsom bøjer dig ind over bordet med siden til. Hvis dette strække og gør ondt på siden af hoften du strækker, så ER det en springhofte der er tale om.
  Jeg har lige været til fysio og fået hjælp til at få min væk, og kender derfor også de øvelser du skal lave, for at få det rettet op (det er dyrt at gå til fysio)
  Google "Ydre Springhofte" hvis du vil læse mere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er den sødeste nørd jeg kender :o)

   Slet
 3. Der kan man tale om en ven i nøden! Eller hofteskålen. Tror sq du skal lytte til Julie og glemme alt om Moder nEmesis.

  SvarSlet
 4. Hej. Jeg er tilfældigvis kommet ind på din blog. Jeg har ydre springhofte, og jeg har meget svært ved at komme over det. hrulie skrev om nogle øvelser hun havde fået fra fys. Er det nogle du vil beskrive? Mvh Kristine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kris
   Jeg skal lige sige til Hrulie, at hun lige skal kaste dig et par linjer.
   Det viste sig, at jeg havde 'betændte slimsække'(hvilket slet ikke passer til min eksklusive livstil). Jeg fik lagt en blokade og så var alt godt igen :o)

   Slet