søndag den 30. december 2012

Nogen må træde i karakter!

Var på handlen i dag.

Der skulle handles til nytårsaften med det mødrende ophav.

Jeg må altså, af hensyn til min eksklusive livsstil, henstille til supermarkederne i nærheden af Kvisten, at de sørger for at have de produkter på hylderne, som jeg gerne vil ha' i kurven!

Det er under min værdighed at skulle karte byen rundt på kryds og tværs (fordi jeg ikke tør komme hjem til Mor E med de forkerte varer af underlødig kvalitet).

Må også insistere på, at andre kunder finder andre tidspunkter at handle på.

Det vil frigive den nødvendige bås tæt på butikken til Snebolden, så jeg ikke skal knokle og slæbe flere kilometer frem og tilbage i en uendelighed.

Det vil også skabe den nødvendige plads til Frk. Fin i butikken, så jeg ikke skal stå slalom mellem alle idioterne, som tydligvis har holdt stormøde og er blevet enige om at gå i modsat retning af mig, blokere samtlige gange og i øvrigt stå i vejen ved enhver given lejlighed.
Og tusind skide tak til dig, der parkerede direkte foran kundevognene, så man ikke kunne komme af med sin vogn igen, men kunne få lov til at vade til Hirtshals for at komme af med skidtet.
Megafint træk af dig - skide tak!

Det vil i øvrigt også være rigtig fint, hvis Føtex ville sørge for, at deres chipsposer ikke pludselig gik op, når man sad i bilen på p-pladsen, så man tvinges til at æde en halv pose på stedet.
Vildt træls!

Things to improve in 2013, people! I går bare i gang!

1 kommentar:

  1. Den liste bliver ulidelig lang. Hvad med at handle over nettet? Så er du også fri for at slæbe varerne på 4. sal!

    SvarSlet