mandag den 16. april 2012

Det var bare ikke aftalen!

Det er altid sådan lidt lækkert at komme tilbage på job efter påskeferien.

Man kan troppe op i det nye forårsoutfit fra Noa Noa, man har lige haft fødselsdag og de fleste kollegaer er glade for at se en igen.

Morgenen startede ok. Kom i outfittet, fik arrangeret morgenmaden, lagt overlak på den nye tjekkede grå neglelak og tjekkede så mig selv i spejlet ... Lignede en fesen nar!

Hvilket bare var pisseærgeligt - for når man lige har lagt overlak på og skal ud af døren om tyve minutter - så er det bare røvtur, hvis man tror, at man kan hive et par nye strømpebukser og en ny cardiganting på med halvvåde negle ...

Så der sad jeg og skumlede med hytteosten og lunken kaffe - røv med røv på!!!

Fik med møje og maje besvær nørklet en anden cardiganting på uden at få ridser i overlakken og klappet en grøn blomst på.

Nu lignede jeg så bare en fesen nar med blomst på - fårk og øv!!!

Efter at have holdt kalas to uger i træk skulle alle de tomme flasker og dåser med ned i det hvide lyn.

Så fem minutter efter, at jeg burde ha' kørt hjemmefra, startede jeg af sted med to fyldte poser i et net (Noa Noa) over skulderen, en overfyldt pose (Noa Noa) i den ene pote og dametasken i den anden pote.

Verden var naturligvis ikke klar til at se mig tage en dyb indånding og tage turen ned ad trappen i mit lortefesne, blomstrede narreoutfit ... for hvert eneste skridt jeg tog, føg det om ørerne på mig med tomme flasker og dåser!

Det larmer overhovedet ikke spor!

Så er det overhovedet ikke skidetræls at bo på fjerde!

I morgen bliver jeg hjemme.

2 kommentarer:

  1. Du tog da forhåbentlig ikke de tomme flasker med ind i receptionen?! Det giver helt sikkert et indtryk af, at du er posedame. Eksklusiv og velklædt. Men dog posedame!

    SvarSlet
  2. Hvor mange poter har Rasmus egentlig? Er han i familie med den baby, der er født med 6 ben? Der kunne det jo godt gå hen og blive lidt svært at finde ud af, hvad ben man skal stå på!

    SvarSlet