onsdag den 2. maj 2012

Overskyet vejr søges

Blomsten af Danmarks ungdom roder i min have!

De render rundt dernede med en-gangs-griller, slatne pølser, klam dåsekartoffelsalat, pisdårlig holdning (Så ret jer dog op!!! sagde Frk. Fin), lange tænder og fedtet hår.

Hvor fanden kommer de fra??? Gå væk! I hvirvler støv og pollen op!!!Nå, I det mindste har de fattige studerende ikke råd til bil, så de havde ikke taget min p-plads!

Har brugt det meste af aftenen på at kradse mine øjne ud af deres huler.
Nu vil jeg lægge mig i fosterstilling med noget kamillete og nogle vatrondeller.
Håber jeg kan kigge ud af sprækkerne i morgen.

Hvis ikke, så vanker der flyvskaller, skanky ungdom!

Siger det bare.

Bum.


2 kommentarer:

 1. SÅ LAD DA VÆR' ....

  ÅNDSBOLLER... de skal bare fise ud af din have !

  BUM.

  Må man ydmygt foreslå Tanten at få syet en kasket, og der påmontere en batteridrevet ventilator - således at pollen og støv vil blive BLÆST væk fra dine slimhinder (hvis din ekslusive livsstil tillader dig at have sådanne?)... i tilfælde af at du ikke har sådanne - så vil pollen og støv blive blæst væk fra sine sarte fløjsbløde inderside af dit ydre..

  Skal ikke koste dig noget at følge rådet (ingen ophavsret eller copyright) - andet end lidt besvær i Mou med at få overtalt Fruen til at korsstingsbrodere ventilatoren på....

  Må støvet lægge sig omkring din krop !

  I ægte medlidenhed...

  SvarSlet
 2. Ka du ikke flytte ind på stenbroen? Ville ellers høre dig, om ikke du ville en tur i min have og grave, inden jeg tager til Haslev! Men det er vist ikke rettidig omhu! Hvil i fred!

  SvarSlet