mandag den 7. maj 2012

Frk. Fin holder fridag

Haft travlt med at holde fridag - kattedyrene skulle til det årlige dyrlægetjek.

Det var det sædvanlige cirkus: Rasmus brægede som en gal i transporttasken hele vejen hen til dyrlægen, hvor både han og Miss E endnu en gang på mystisk vis mistede brugsevnen over deres ekstremiteter.

Al krudt blev brugt på at agere isbjørneskind og gå i et med undersøgelsesbordet.

Den rare dyrlæge forsøgte at undersøge de slatne og angstlammede dyr i en sky af panikfældning.

Både yngste og ældste fik en lille legeting af dyrlægen for at ha' været så dygtige (læs: sølle), mens de fik deres indsprøjtning.

Vel hjemme igen blev eftermiddagen brugt på at holde en pissur, hvæsende og knurrende sort kat fra at lammetæve den stakkels lille røde - der allerede lykkeligt havde glemt sin momentære lammelse og dødsangst.

Så ringer telefonen.

Det er VVS'eren der skal tjekke stueradiatoren, der lider kraftigt af metaltræthed.

"Er du hjemme nu, så kigger vi op. Vi skal også lige hen i nr. 9!"

Crap!!! Åh, pispispis - tag nr. 9 først, tænker Frk. Fin desperat og kigger sig omkring på den omhyggeligt stablede opvask og alt vasketøjet der 'lufter' på spisebordet.

DUTTELUTTELUTTELUT!!! (hysterisk ringen fra dørtelefonen): "Ja, det er VVS'eren!"

Åh for sgudasaddan også!!!!
Ud i køkkenet og skubbe al opvasken ned i vasken og hanen på fuld blus ned over.
Ind i stuen og kaste alt vasketøjet ... hvorhen, hvorhen, hvorhen????
Aaaarrgggghhh ????
Ned i transporttaskerne!!! Super!

Springe ud i køkkenet igen, snuppe opvaskebørste, kaste viskestykket henover skulderen og gå hen i døren og hilse afslappet på de to VVS'ere, der kommer pustende op ad trappen.

"Ja, patienten er derinde - så kan I kigge på den og så fortsætter jeg lige med opvasken", siger Frk. Fin og forsøger at ligne en, der har været helt cool og husmoderlig hele dagen.

Nu kan jeg så bruge resten af eftermiddagen med at hive vasketøj op af transporttaskerne: velkommen til et fnugrulle cum kattehårshelvede Frk. Spade ...!!!


1 kommentar:

  1. Og det byder du uventede gæster! Tsk tsk! Men helt ærligt, tror du ikke vvs'erne var skide ligeglade? Tror du overhovedet de bemærkede, hvor mågebeskidt du altid har det? Du skulle da hellere ha spurgt, om de ikke ku' gi en hånd med opvasken! Det ville være rettidig omhu!

    SvarSlet