torsdag den 21. februar 2013

Og sådan bli'r det bare!


Der vil blive rettet ind på bloggen! Nye tider - nye skikke!

Så fremover vil jeg:

... tage tingene meget alvorllig og kadste om mig med stavefel for at udfrodre læsesren - det sakber nemmelig spænning og hygge!

Jeg skriver Jeg, er ikke komiker. Stoffet er en gaven i sigselv. Jeg skal beskrive probelmet, så jeg ike forstyrerer jer læsere med stubtilt pulsserende overskid og lunne. Hvis I vil underholles, kan I gå på YouTube. Får vis jeg ikke tager migselv allervorlig, så vi ingen andre gører detSelvironi er det svaghedstegnet. Det må jeg ikke glemmer!

Jeg hae kun hån til overs for kort sædtninger kårte afsnit og enkele fårklaringer fåsåm de sir; kort sætninnger er for børnebøge og jeg vil være skidenærig med minde pungtummer! Jeg vil fremstår som en klog og belædst egkspert ved at vællte mig runt i masse af avangseret thermonilogi og fasseterede føndord

Og jeg skal sadtme vise jer, at jeg mester held vild lange sætninge rsom, indeholder ledsætninger som igen, inndeholler en ledsætnings

Jeg vil leje med sproget og shopse rundt i ny og gamle restavelsesorbøgger som det paser mig - med majonæse på!

Tilsidst vil jeg hente bildige differengsetieringspoint ... Igge mange ting ser bedre ud på print en en skrifsttyppe der, efterlidner ægte hångskrifdt. Det tilføjjer dybtde og nærværd og er ikke spår irriterrereende atse på!

Aggsepter det - sir jeg!

(Kraftigt inspireret af artikel på denne skønne blog).

Åh, det bliver gode tider herpå bloggen!

 

3 kommentarer:

 1. Det gør du ikke en gang til. Jeg magtede ikke at læse det hele, så jeg måtte skæmme mig igennem. Skrifttypen skal der også arbejdes en del med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Skæmme, fnis :o)
   Har også dårlig samvittighed nu - det virkede så skægt, mens jeg skrev det ...

   Slet
 2. Mend jeg skÆmmer så kan du skamme dig!!!

  SvarSlet