lørdag den 21. juli 2012

Tissetrolden

Man må erkende, at det har været en sløj uge i en stjernebloggers liv, når højdepunktet var fredag aftens tissetår.

Havde været på sommerbesøg i Løkken hos A. Holt og hendes mor og på vej hjem mod Aalleren var jeg på et tidspunkt i overhængende livsfare grundet min idiotiske evne til at vurdere afstand contra min blærekontrol ...


Havde knap nok ramt byskiltet inden jeg indså, at det ville blive en test ud i viljestyrke og blærekontrol udover det ønskelige.

Snebolden ræsede af sted alt hvad remmer og tøjler kunne holde, naturligvis ikke over den tilladte hastighedsgrænse, hr Betjent, mens jeg sad med tårer i øjnene og sved på panden.

Hver eneste lille bump på vejen var den rene tortur og jeg lavede åndedrætsøvelser, som ville imponere selv den mest hærdede jordemoder.

Da Snebolden ramte Saltum sad jeg og kastede armene hysterisk  rundt i bilen i spastiske bevægelser i håbet om, at det ville kontrollere den stressede blære.

Det gjorde det så ikke ...

Alternativer blev overvejet: køre indenom verdensfirmaet? No way - panik-angst over ikke at kunne slå alarmen fra contra overfyldt blære på størrelse med en vandmelon: no go!

Freestyle i naturen: like hell no!

Pludselig slog det mig: tænk hvis jeg blev vinket ind af en fartkontrol (hvilket selvfølgelig ville være utænkeligt hr Betjent, da jeg naturligvis overholdt alle hastighedsgrænser).

Tiden og min overfyldte blære hatede jo totalt på mig og jeg ville jo ligesom blive nødt til at stikke af med hjulspind og fuck-råb, hvis jeg ikke skulle tisse i Noa Noa bukserne.

Tænk, hvis der ikke var en p-plads når jeg kom hjem???

Gik amok med åndedrætsøvelser, mere sved på panden og flere spastiske bevægelser.

Sikkerhedsselen blev hevet godt op, så der ikke blev trykket på kritiske indvolde.

Jeg nåede hjem på rekordtid, fik den sidste p-plads, fløj op ad trappen, ind ad døren igennem en mur af sultne katte og ind til den evige frelse.

Her er Kvistens yndlingsrum p.t.(a.ka. Den Evige Frelse):Næste uge burde kunne blive bedre end denne ....?

5 kommentarer:

 1. Knibeøvelser, min pige, knibeøvelser!!!!

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Rigtige løbere tisser ikke :o) Er på vej ned i anlægget om lidt på søndagsturen. Jeg prøver Karin, det gør jeg altså!
   Det er bare ikke nemt, når man er så skidedoven :o)

   Slet
 3. ydrghh.... gider ikke stalke DIG mere..... !

  Du sjat-tissede med garanti en lille bitte smule - bvadr....

  ...næste gang jeg kigger forbi tjekker jeg lige føresædet i Ka'en... nååå nej - jeg kigger jo ikke mere forbi... eller ... måske !!!

  Farvel..

  SvarSlet
  Svar
  1. Arj, hvad? Nu stopper du! Det var rigeligt svært at finde en stalker - du kan ikke bare melde dig ud!
   Hvis du ønsker at ophæve dit stalkerabonnement, kræver det kun, at du finder mig en menneske-/dyrlæge med en ordentlig røvfuld slankepiller i tasken.
   Bum.

   Slet