fredag den 11. oktober 2013

Yo tweeps! #JegFatterIngenting!

Angående vedrørende det der Twitter ...

Lad os nu bare være ærlige - jeg er der for at se og blive set. Og det er helt vildt cool, når I gider at høre på mine fablerier og jeg kan få lov til at kigge jer over skulderen.

Men nu kender vi jo ikke altid sådan helt hinanden, vel? Og det er jo egentlig det hyggelige ved det - at vi er venner, sådan uden at være helt sikre på, om vi nu egentlig kan li' hinanden.

Men jeg tænker da alligevel lidt over mine nye venner ...

Bør jeg være bekymret, når Magnus Kjøller ikke længere følger mig på Twitter?
Ok, indrømmet - jeg hævede også det ene øjenbryn, da han begyndte at følge mig, men accepterede, at bloggens berømmelse havde nået Dubai.
For en sikkerheds skyld skyndte jeg mig at kaste et follow-back efter Magnus - som jeg nu, pigefornærmet, har inddraget igen, da han slog op.
(Magnus, kom tilbage! Hvad har jeg gjort?)

Jeg har ej heller en gangbar forklaring på Messecenter Vesthimmerlands fascination af min eksistens. Men det er top-dollar. Vi er venner, er vi. Jeg kan også godt li' jer!

Ovre på 'hauhghhh?' hylden står også en lille undren over, hvorfor monstro vagtchefen for ordensmagten i Aalleren holder et vågent øje med Kvistens bedrifter?
Men jeg tænker, at det naturligvis skyldes mit store bidrag inden for frivilligt arbejde for lovens lange arm.

Hvis I vil holde øje med mig i aften, så lusker jeg rundt i Pandrup og omegn. Jeg kan ikke sige mere, men det bliver stort!

Agent hemmelig!

3 kommentarer:

 1. Åhh hvor mondænt at blive fulgt af uniformerede ukendte mænd OG et helt messecenter. Der må være store events på vej i din retning! Ps: fatter ikke en bjælde af det der twitter - må være blevet for gammel til det (også) Kh J.

  SvarSlet
 2. messecenter.....
  mænd i uniform.....
  'stalkere'....
  Yummi.....

  SvarSlet
 3. Pip og J (I burde starte et band!) - I har ret - jeg skal se mulighederne i min følgerskare!

  SvarSlet