tirsdag den 22. maj 2012

Nogen der har nummeret på OCD-rådet?

Nårhmen nu vi taler sådan lidt om at rette op på verdensordnen, så er der her endnu en plan, som jeg gerne vil indstille til OCD-rådet (nogen må jo tage sig af det her!)

Kan da ikke li' tirsdage!

Har aldrig kunnet det.

Det er en forfærdelig dag.

Grimt ord. Grimme ulige bogstaver!

Der må da være andre end mig, der kan se det her?!

Der sker heller aldrig noget godt på tirsdage!

Det er bare et inferno af ligegyldighed, sure katte, lousy hårdage, fesne outfits, kedelig mad, sucker-tv og pissebelastende løbeture (hvor jeg igen bliver overhalet af Sven Svingben på 70+! Hvad fanden sker der for mig???).

Det er en dårlig dag, som burde stryges aldeles!

Hvem ville i det hele taget savne den? Ja sgu ikke nogen her på kvisten!

Så må en voksen indføre to onsdage eller noget - I don't care.

Alle de andre dage i ugen er fine. Venlige dage med gode bogstaver - det fremgår jo med al tydelighed. Det behøver I jo ikke mig til at fortælle jer.

Kan så i den forbindelse også lige så godt kaste denne her op på bordet: kan heller ikke li' februar - rædderligt grim måned!


3 kommentarer:

 1. Der hvor jeg går kold på OCD er allerede i forkortelsen. Jeg har i stedet CDO. Det minder om det andet, bortset fra at bogstaverne er i alfabetisk rækkefølge, som bogstaver bør være!

  Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, nice:o)Vi skriver til CDO-rådet og insisterer på nye tiltag!

   Slet
 2. Dét er korrekt et T efterfulgt af et I er MEGA grimt ! Samme kombi indgår i andre grimme ord som TIS - TID - TIP .... GRIMME ord... Føj...

  Mit foreslag må være 'lille-onsdag' alternativt kunne man lave en "lille lørdag" mellem fredag og lørdag.... hvilket så ville blive til en lille bitte udvidelse af week-end'en - ikke sikkert at det falder i PLUS i Thornings regnestykke - men hun har også BÅDE T & I i sit navn....

  Jeg er ikke HELT voksen - så det er muligt at HELE ansvaret omkring beslutningen IKKE skal ligge hos mig.... men den koster ikke noget !

  SvarSlet