onsdag den 30. januar 2013

K(l)okkerier på Kvisten

Skumler stadig lidt over det der med min manglende evne til at bedømme situationer og egne evner.

Har lavet mad siden stenalderen (og har spist det meste af den selv) - så forstår bare ikke, hvorfor jeg ikke er bedre til det.

Altså jeg kan jo godt og det er da spiseligt og sundhedsmæssigt forsvarligt sådan i forhold til salmonella og den slags hysteri.

Men det kniber bare nogle gange rigtig meget med at få både kød og tilbehør klar på samme tid og i den kvalitet, som passer sig for en fin dame på Kvisten.

Havde besøg af madklubben den anden dag - lavede kylling med cashew nødder - opskriften kan ses i Kvistens kogebog her - bare lige scroll lidt ned.

Det lykkedes mig at få så meget chili i, at der nærmest var fist fight over drikkevarerne.

Enkelte medlemmer frygtede for allergiske udbrud.

Grøntsagerne have fået for meget.

Risene til gengæld var nærmest sprøde og knasende.

Bästissen var rar og forsøgte sig med: "Jamen jeg kan faktisk bedst li' risene sådan her!"

Næste gang får de havregryn!

1 kommentar:

  1. Jamen dame, vi må da have dig i madskole, jeg er vist såen ret habil til det med mad, men gidder ikke når det kun er til mig selv...
    men tænker, lærer du ikke noget af de andre i madklubben, eller snik snakker damen der mens de andre arbejder????

    SvarSlet